fbpx

Deel dit event

De Week van de Duurzaamste Kilometer

De week van maandag 20 juni t/m vrijdag 24 juni staat helemaal in het teken van duurzaamheid. Deze hele week organiseren we activiteiten die laten zien hoe leuk, makkelijk én lekker duurzaamheid kan zijn.

Maandag 20 juni openen we onze duurzame pop-up store op station Leiden Centraal. Kom langs en ruil jouw wegwerp-koffiebeker in voor een duurzaam exemplaar. Bekijk verschillende duurzame producten en circulaire kunst. Wij zijn de hele week te vinden op het station.

Op dinsdag 21 juni organiseren we voor werknemers uit de DZKM een duurzame lunch. Laat je tijdens de lunchlezing inspireren door duurzame initiatieven en maak kennis met mensen uit de hele DZKM-community. Daarna ga je mentaal en fysiek (duurzaam) gevoed weer aan de slag.

Op donderdag nodigen we de DZKM community uit voor een borrel op The Field. Voorafgaand vindt er een inspirerende lezing plaats over duurzaamheid.

We hopen jullie allemaal te zien op het station, bij de lunch of borrel!


Wil je ook een event organiseren?

Meld je ook aan voor
dit evenement:

23 June:

Community borrel op The Field

Kom jij ook naar onze community borrel op The Field? Meld je dan snel aan!

Bekijk ook dit
project:

Mobiliteitsscan: bespaar op reistijd en kosten

Hoeveel kan jouw bedrijf besparen op reistijd en kosten? En hoeveel op CO2-uitstoot? Ontdek het met de interactieve en gebruiksvriendelijke mobiliteitsscan van Bereikbaar Haaglanden.

volg dzmknl op
social media:

Volg ons & praat mee

@dzkmnl

#dzkmnl