Het Global Goals Clubhuis

Op 25 september verandert The Field voor een dag in het clubhuis van de Global Goals. Iedereen is welkom voor een groot aantal activiteiten rondom de SDG’s en een gesprek over de duurzame toekomst van Leiden. Wip langs voor een gesprek of activiteit. Wel vragen we je om de Coronamaatregelen in acht te nemen.

Vrijdag 25 september komen we in heel Nederland in actie voor de Global Goals, de duurzame ontwikkelingsdoelen. Voor een dag is het circulaire kantoor van The Field in Leiden het Global Goals Clubhuis, met workshops, ontmoetingen, gesprekken en meer.

We openen het Global Goals Clubhuis met het hijsen van de Global Goals vlag door wethouder Paul Dirkse. Leiden is sinds 2019 Global Goals Gemeente, wat we met deze vlag extra kracht bijzetten. Daarna doen we in samenwerking met Stichting 2030 en WePublic een workshop in het kader van de SDG Action Day en brengen de burger in beweging.

De deuren van het Clubhuis staan de hele dag open. Kom langs en ga in gesprek met duurzame initiatieven over de toekomst van Leiden tijdens de Global Goals gesprekken met onder andere Fridays For Future Leiden. We sluiten de dag af met een netwerkevent voor Leiden4GlobalGoals.

Kom langs op 25 september in Leiden of koop nog snel een kaartje voor de online SDG Action Day van SDG Nederland. Tot dan, en daar!

Meedoen?
Reply via mail naar Anna Biedenkapp als je jouw initiatief met bijvoorbeeld een poster of flyer onder de aandacht wilt brengen in het clubhuis.

Aanmelden voor de netwerkborrel is verplicht: stuur een mail naar info@leiden4globalgoals.nl .

Meer weten?
Wilt u meer weten over het programma of een bijdrage leveren, neem dan contact op met Anna.
Zie ook: https://www.leiden4globalgoals.nl/evenementen/sdg-action-day-en-vlaggendag/

Coronamaatregelen
Zoals hoort bij een clubhuis staat de deur de hele dag open. De koffie staat klaar! Wip langs voor een gesprek of activiteit. Wel vragen we je om de Coronamaatregelen in acht te nemen. Er kunnen maximaal 21 mensen tegelijkertijd in The Field aanwezig zijn.

Meld je ook aan voor
dit evenement:

24 September:

Evenement

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Bekijk ook dit
project:

Buurauto: elektrische auto delen met je buren

buurauto
Via dit autodeelplatform kun je een elektrische auto aanvragen die je kunt delen met je buren.

volg dzmknl op
social media:

Volg ons & praat mee

@dzkmnl

#dzkmnl