fbpx

Deel dit event

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Het Global Goals Clubhuis

Op 25 september verandert The Field voor een dag in het clubhuis van de Global Goals. Iedereen is welkom voor een groot aantal activiteiten rondom de SDG’s en een gesprek over de duurzame toekomst van Leiden. Wip langs voor een gesprek of activiteit. Wel vragen we je om de Coronamaatregelen in acht te nemen.

Vrijdag 25 september komen we in heel Nederland in actie voor de Global Goals, de duurzame ontwikkelingsdoelen. Voor een dag is het circulaire kantoor van The Field in Leiden het Global Goals Clubhuis, met workshops, ontmoetingen, gesprekken en meer.

We openen het Global Goals Clubhuis met het hijsen van de Global Goals vlag door wethouder Paul Dirkse. Leiden is sinds 2019 Global Goals Gemeente, wat we met deze vlag extra kracht bijzetten. Daarna doen we in samenwerking met Stichting 2030 en WePublic een workshop in het kader van de SDG Action Day en brengen de burger in beweging.

De deuren van het Clubhuis staan de hele dag open. Kom langs en ga in gesprek met duurzame initiatieven over de toekomst van Leiden tijdens de Global Goals gesprekken met onder andere Fridays For Future Leiden. We sluiten de dag af met een netwerkevent voor Leiden4GlobalGoals.

Kom langs op 25 september in Leiden of koop nog snel een kaartje voor de online SDG Action Day van SDG Nederland. Tot dan, en daar!

Meedoen?
Reply via mail naar Anna Biedenkapp als je jouw initiatief met bijvoorbeeld een poster of flyer onder de aandacht wilt brengen in het clubhuis.

Aanmelden voor de netwerkborrel is verplicht: stuur een mail naar info@leiden4globalgoals.nl .

Meer weten?
Wilt u meer weten over het programma of een bijdrage leveren, neem dan contact op met Anna.
Zie ook: https://www.leiden4globalgoals.nl/evenementen/sdg-action-day-en-vlaggendag/

Coronamaatregelen
Zoals hoort bij een clubhuis staat de deur de hele dag open. De koffie staat klaar! Wip langs voor een gesprek of activiteit. Wel vragen we je om de Coronamaatregelen in acht te nemen. Er kunnen maximaal 21 mensen tegelijkertijd in The Field aanwezig zijn.

Wil je ook een event organiseren?

Meld je ook aan voor
dit evenement:

No data was found

Bekijk ook dit
project:

Duurzaam vraagstuk binnen je bedrijf? Laat studenten het onderzoeken! 

Ben jij benieuwd hoe schoon de lucht binnen jouw bedrijf eigenlijk is? Of wil je weten wat jouw bedrijf kan doen om groener te worden? Breng je case in en wie weet gaan studenten van het Centre for Sustainability met jouw vraag aan de slag in hun masteronderzoek! 

volg dzmknl op
social media:

Volg ons & praat mee

@dzkmnl

#dzkmnl