fbpx

Alle onderzoek
projecten op een rijtje

Filter op thema

Onze ambitie is groot want we beloven: in 2025 zijn we aantoonbaar de Duurzaamste Kilometer van Nederland! Maar hoe duurzaam zijn we dan? Wanneer zijn we de duurzaamSTE? En hoe weten we dat? Dat zijn lastige vragen waar we niet direct antwoord op hebben. Daarvoor moeten we gaan meten: we moeten de duurzaamheid van de Duurzaamste Kilometer inzichtelijk maken. Duurzaamste Kilometer: een open laboratorium waar we met bedrijven, werknemers, bewoners, bezoekers, studenten en kennisinstituten intensief gaan samenwerken.

Duurzaam vraagstuk binnen je bedrijf? Laat studenten het onderzoeken! 

Ben jij benieuwd hoe schoon de lucht binnen jouw bedrijf eigenlijk is? Of wil je weten wat jouw bedrijf kan doen om groener te worden? Breng je case in en wie weet gaan studenten van het Centre for Sustainability met jouw vraag aan de slag in hun masteronderzoek! 

Verbeter je duurzame score: doe de quickscan! 

Hoe scoort jouw bedrijf op afval? Welk cijfer krijgt het voor circulariteit? Doe de quickscan en laat je grondstoffenstroom grondig analyseren!  

Circulaire escaperoom laat hersenen kraken

Het spel staat midden in de Duurzaamste Kilometer van Nederland en leert deelnemers meer over circulariteit en verduurzaming.

Duurzame broedplaats The Field

Vergaderen, brainstormen en nieuwe mensen ontmoeten. Dát kan in living lab The Field.