fbpx

Deel dit project

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Duurzaam vraagstuk binnen je bedrijf? Laat studenten het onderzoeken! 

Studenten onderzoeken duurzame vraagstukken van bedrijven 

Ben jij benieuwd hoe schoon de lucht binnen jouw bedrijf eigenlijk is? Of wil je weten wat jouw bedrijf kan doen om groener te worden? Breng je case in en wie weet gaan studenten van het Centre for Sustainability met jouw vraag aan de slag in hun masteronderzoek! 

De Duurzaamste Kilometer van Nederland heeft hard gewerkt aan diverse samenwerkingen en we vormen nu een quadruple helix-partnerschap. Een wattes? Een quadruple helix-partnerschap is een samenwerking tussen wetenschap, overheid, industrie en samenleving. Concreet houdt het in dat we samenwerken met de gemeente, bedrijven en gebruikers van het gebied in de Duurzaamste Kilometer. Maar ook met bewoners en onderwijsinstellingen om zo met elkaar de kwaliteit van de DZKMNL te optimaliseren.  

Zo werken we nu nauw samen met het Centre for Sustainability, een organisatie van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Rotterdam. Het Centre for Sustainability richt zich volledig op onderzoek rondom duurzaamheid. Samen versterken we de Duurzaamste Kilometer van Nederland met academische kennis en doen we onderzoek in ons ‘Living Lab de DZKMNL’.  

Wil je aanhaken bij dit project?

Bekijk ook dit
project:

Amber: de elektrische deelauto

Duurzaamheid, goed werkgeverschap, kostenreductie: steeds meer bedrijven gaan voor duurzame zakelijke mobiliteit. Maar hoe zorg jij als ondernemer, start-up of scale-up of voor een schone, toegankelijke stad? Filter die 95% stilstand uit je mobiliteit en rijd elektrisch.

meld je aan voor
dit evenement:

:

Dag van de Duurzaamste Kilometer

Op deze pagina vind je binnenkort meer informatie over de dag van de Duurzaamste Kilometer

volg dzmknl op
social media:

Volg ons & praat mee

@dzkmnl

#dzkmnl