fbpx

Deel dit project

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Duurzaam vraagstuk binnen je bedrijf? Laat studenten het onderzoeken! 

Studenten onderzoeken duurzame vraagstukken van bedrijven 

Ben jij benieuwd hoe schoon de lucht binnen jouw bedrijf eigenlijk is? Of wil je weten wat jouw bedrijf kan doen om groener te worden? Breng je case in en wie weet gaan studenten van het Centre for Sustainability met jouw vraag aan de slag in hun masteronderzoek! 

De Duurzaamste Kilometer van Nederland heeft hard gewerkt aan diverse samenwerkingen en we vormen nu een quadruple helix-partnerschap. Een wattes? Een quadruple helix-partnerschap is een samenwerking tussen wetenschap, overheid, industrie en samenleving. Concreet houdt het in dat we samenwerken met de gemeente, bedrijven en gebruikers van het gebied in de Duurzaamste Kilometer. Maar ook met bewoners en onderwijsinstellingen om zo met elkaar de kwaliteit van de DZKMNL te optimaliseren.  

Zo werken we nu nauw samen met het Centre for Sustainability, een organisatie van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Rotterdam. Het Centre for Sustainability richt zich volledig op onderzoek rondom duurzaamheid. Samen versterken we de Duurzaamste Kilometer van Nederland met academische kennis en doen we onderzoek in ons ‘Living Lab de DZKMNL’.  

Wil je aanhaken bij dit project?

Bekijk ook dit
project:

Verbeter je duurzame score: doe de quickscan! 

Hoe scoort jouw bedrijf op afval? Welk cijfer krijgt het voor circulariteit? Doe de quickscan en laat je grondstoffenstroom grondig analyseren!  

meld je aan voor
dit evenement:

25 September:

Het Global Goals Clubhuis

Op 25 september verandert The Field voor een dag in het clubhuis van de Global Goals. Iedereen is welkom voor een groot aantal activiteiten rondom de SDG’s en een gesprek over de duurzame toekomst van Leiden.

volg dzmknl op
social media:

Volg ons & praat mee

@dzkmnl

#dzkmnl