fbpx

Deel dit project

Duurzaam vraagstuk? Laat studenten het onderzoeken!

STUDENTEN ONDERZOEKEN DUURZAME VRAAGSTUKKEN VAN BEDRIJVEN

Ben jij benieuwd hoe schoon de lucht binnen jouw bedrijf eigenlijk is? Of wil je weten wat jouw bedrijf kan doen om groener te worden? Breng je case in en wie weet gaan studenten van het Centre for Sustainability met jouw vraag aan de slag in hun masteronderzoek!

De Duurzaamste Kilometer van Nederland heeft hard gewerkt aan diverse samenwerkingen en we vormen nu een quadruple helix-partnerschap. Een wattes? Een quadruple helix-partnerschap is een samenwerking tussen wetenschap, overheid, industrie en samenleving. Concreet houdt het in dat we samenwerken met de gemeente, bedrijven en gebruikers van het gebied in de Duurzaamste Kilometer. Maar ook met bewoners en onderwijsinstellingen om zo met elkaar de kwaliteit van de DZKMNL te optimaliseren.

Zo werken we nu nauw samen met het Centre for Sustainability, een organisatie van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Rotterdam. Het Centre for Sustainability richt zich volledig op onderzoek rondom duurzaamheid. Samen versterken we de Duurzaamste Kilometer van Nederland met academische kennis en doen we onderzoek in ons ‘Living Lab de DZKMNL’.

 

No data was found

Bekijk ook dit
project:

Mobiliteitsscan: bespaar op reistijd en kosten

Hoeveel kan jouw bedrijf besparen op reistijd en kosten? En hoeveel op CO2-uitstoot? Ontdek het met de interactieve en gebruiksvriendelijke mobiliteitsscan van Bereikbaar Haaglanden.

meld je aan voor
dit evenement:

23 June:

Community borrel op The Field

Kom jij ook naar onze community borrel op The Field? Meld je dan snel aan!

volg dzmknl op
social media:

Volg ons & praat mee

@dzkmnl

#dzkmnl