fbpx

Deel dit project

Amber: de elektrische deelauto

Duurzaamheid, goed werkgeverschap, kostenreductie: steeds meer bedrijven gaan voor duurzame zakelijke mobiliteit. Maar hoe zorg jij als ondernemer, start-up of scale-up of voor een schone, toegankelijke stad? Filter die 95% stilstand uit je mobiliteit en rijd elektrisch.

Amber is een elektrische auto waarmee je naar al je zakelijke afspraken kunt rijden. Vanaf kantoor, vanaf een hub of direct vanuit huis! Amber zet de auto’s flexibel in met behulp van AI-software en enthousiaste ‘fleet operators’. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd een Amber voor je is wanneer je tot 3 uur van tevoren boekt. Dat is de 100% mobiliteitsgarantie van Amber. Met deze slimme manier van mobiliteit vervangt elke Amber nu 6 andere auto’s. Dat moeten er 20 worden. Reken maar uit hoeveel footprint, ruimte en kosten dat scheelt.

“Wij zetten als enigen geen auto’s neer, als er geen auto’s nodig zijn. Vraag gestuurde elektrische mobiliteit, daarmee krijg je overbodige auto’s en CO2 de stad uit”, aldus Amber Customer Succes Manager Nick Aanraad.

 

No data was found

Bekijk ook dit
project:

Een onderzoek naar het effect van groen op de mentale gezondheid

Uit de resultaten blijkt dat het effect van een groen gebied op het mentale welzijn van een student, het meest beïnvloed wordt door de mogelijkheid om hobby’s en activiteiten te kunnen ondernemen en de algehele prettige sfeer in het groene gebied. Daarnaast is gebleken dat bepaalde faciliteiten dit kunnen verbeteren.

meld je aan voor
dit evenement:

23 June:

Community borrel op The Field

Kom jij ook naar onze community borrel op The Field? Meld je dan snel aan!

volg dzmknl op
social media:

Volg ons & praat mee

@dzkmnl

#dzkmnl