fbpx

Deel dit project

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Groen op rolletjes  

Cool, flexibel en lokaal… rara wat is dat? De nieuwe circulaire plantenbakken! Samen met reïntegratiebedrijf DZB maakt de Duurzaamste Kilometer plantenbakken die makkelijk te verplaatsen zijn. Een cool, nieuw product, van Leidse bodem, voor én door Leidenaren!  

Flexibele plantenbakken zijn handig, want zo kunnen we de bakken van locatie verplaatsen als dat nodig is. En zo kunnen we ze extra lang gebruiken. 

Met de plantenbakken geven we de Duurzaamste Kilometer een sterk duurzaam imago, iedereen ziet dat het gebied zo aan het vergroenen is. Daarnaast is zo’n plantenbak natuurlijk goed voor de wateropvang en de biodiversiteit in het gebied. 

Wil je met je bedrijf een circulaire plantenbak in de Duurzaamste Kilometer adopteren? Neem dan contact op met Remco Tacken. 

 

Wil je aanhaken bij dit project?

Bekijk ook dit
project:

Duurzaam vraagstuk binnen je bedrijf? Laat studenten het onderzoeken! 

Ben jij benieuwd hoe schoon de lucht binnen jouw bedrijf eigenlijk is? Of wil je weten wat jouw bedrijf kan doen om groener te worden? Breng je case in en wie weet gaan studenten van het Centre for Sustainability met jouw vraag aan de slag in hun masteronderzoek! 

meld je aan voor
dit evenement:

25 September:

Het Global Goals Clubhuis

Op 25 september verandert The Field voor een dag in het clubhuis van de Global Goals. Iedereen is welkom voor een groot aantal activiteiten rondom de SDG’s en een gesprek over de duurzame toekomst van Leiden.

volg dzmknl op
social media:

Volg ons & praat mee

@dzkmnl

#dzkmnl