fbpx

Deel dit project

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Mobiliteitsscan: bespaar op reistijd en kosten 

Mobiliteitsscan van Bereikbaar Haaglanden

Hoeveel kan jouw bedrijf besparen op reistijd en kosten? En hoeveel op CO2-uitstoot? Ontdek het met de interactieve en gebruiksvriendelijke mobiliteitsscan van Bereikbaar Haaglanden. 

De mobiliteitsscan biedt waardevolle inzichten in het woon-werkverkeer van je medewerkers. En helpt je zo bij het maken van nieuw mobiliteitsbeleid, het besparen van kosten en het terugdringen van CO2-uitstoot. 

Het huidige mobiliteitsbeleid van je bedrijf vormt de basis. Door aan de schuifjes en waarden te draaien, krijg je inzicht in wat het oplevert als je bepaalde maatregelen invoert. Denk hierbij aan het stimuleren van fietsen, het gebruik van het openbaar vervoer of thuiswerken. En natuurlijk het terugdringen van autogebruik.  

De scan geeft ook inzicht in wat zo’n verandering doet met de vitaliteit van werknemers, de bezetting van parkeerplaatsen en benodigde ruimte voor bijvoorbeeld uitbreiding van de fietsenstalling. En natuurlijk net zo belangrijk: de kosten!  

Bekijk voor meer informatie de demo via https://mijn.mobilityanalyst.com/bereikbaarhaaglanden/
Of neem contact op met Daphne Treurniet als je direct grondig aan de slag wil met de mobiliteitsscan.   

No data was found

Bekijk ook dit
project:

Duurzaam vraagstuk binnen je bedrijf? Laat studenten het onderzoeken! 

Ben jij benieuwd hoe schoon de lucht binnen jouw bedrijf eigenlijk is? Of wil je weten wat jouw bedrijf kan doen om groener te worden? Breng je case in en wie weet gaan studenten van het Centre for Sustainability met jouw vraag aan de slag in hun masteronderzoek! 

meld je aan voor
dit evenement:

25 September:

Het Global Goals Clubhuis

Op 25 september verandert The Field voor een dag in het clubhuis van de Global Goals. Iedereen is welkom voor een groot aantal activiteiten rondom de SDG’s en een gesprek over de duurzame toekomst van Leiden.

volg dzmknl op
social media:

Volg ons & praat mee

@dzkmnl

#dzkmnl