fbpx

Deel dit project

Stationsgebied Leiden

Hoe ziet het stationsgebied van Leiden eruit in de toekomst? Dát werkt gemeente Leiden uit in de gebiedsvisie voor het stationsgebied. Een complexe opgave waarbij bewoners en bedrijven uit de buurt worden uitgenodigd om mee te denken. Zo ook de community van de Duurzaamste Kilometer van Nederland. 

Waarom? Daarom!

Gemeente Leiden wil het stationsgebied nóg mooier en toekomstbestendiger maken. Fleur Spijker, wethouder Duurzame Verstedelijking, Ruimte en Wonen in Leiden, legt in onderstaande video uit waarom.

Zo doen we dat

In de gebiedsvisie van het Leidse stationsgebied staan acht thema’s centraal: identiteit, ov-knooppunt, nieuw stuk stad, duurzaamheid, openbare ruimte, verbindingen, innovatie en tijdelijk situatie. In onderstaande video licht senior projectleider Jelle Deurman de onderwerpen toe.

Doe ook mee!

Inwoners en bedrijven van gemeente Leiden mogen meedenken met de gebiedsvisie voor het stationsgebied. Bekijk de video van procesmanager Wout van der Heijden en ontdek hoe jij je steentje kunt bijdragen.

Meer weten?

Kijk op de website van gemeente Leiden.

 

No data was found

Bekijk ook dit
project:

Mobiliteitsscan: bespaar op reistijd en kosten

Hoeveel kan jouw bedrijf besparen op reistijd en kosten? En hoeveel op CO2-uitstoot? Ontdek het met de interactieve en gebruiksvriendelijke mobiliteitsscan van Bereikbaar Haaglanden.

meld je aan voor
dit evenement:

23 June:

Community borrel op The Field

Kom jij ook naar onze community borrel op The Field? Meld je dan snel aan!

volg dzmknl op
social media:

Volg ons & praat mee

@dzkmnl

#dzkmnl