fbpx

Deel dit project

The Field

Op 16 februari gaf de voorzitter van het Singelpark symbolisch het stokje van de Kweektuin (in de vorm van een spade) over aan de DZKMNL. De Kweektuin verhuist

naar een permanente locatie in de tuin van Museum Volkenkunde en het gebied wordt de komende anderhalf jaar een proeftuin voor nieuwe ontwikkelingen en een showcase voor duurzaamheid. Het groen dat aanwezig is wordt uiteraard gekoesterd en vormt de longen van The Field. De voorbereidingen zijn getroffen en na de zomer van 2019 zijn de eerste concrete resultaten zichtbaar.

ONTWIKKELING CIRCULAIR PAVILJOEN

In samenwerking met de gemeente, Universiteit van Leiden, Beelen, Fonds1818 en Van Wijnen, werkt PLNT aan het realiseren van een paviljoen dat geheel wordt gebouwd uit rest-

materialen van het voormalige Gorlaeus-gebouw van de Universiteit. Het ontwerp is klaar en de bouw start net na de zomer van 2019. Dit paviljoen zal dienen als werk-, studie- en ontmoetingsplek voor partners van de DZKMNL, voor studenten en voor geïnteresseerde burgers en organisaties. Hiermee maken we duurzaamheid tastbaar in het gebied.

 

No data was found

Bekijk ook dit
project:

Mobiliteitsscan: bespaar op reistijd en kosten

Hoeveel kan jouw bedrijf besparen op reistijd en kosten? En hoeveel op CO2-uitstoot? Ontdek het met de interactieve en gebruiksvriendelijke mobiliteitsscan van Bereikbaar Haaglanden.

meld je aan voor
dit evenement:

23 June:

Community borrel op The Field

Kom jij ook naar onze community borrel op The Field? Meld je dan snel aan!

volg dzmknl op
social media:

Volg ons & praat mee

@dzkmnl

#dzkmnl