fbpx

Deel dit project

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Verbeter je duurzame score: doe de quickscan! 

Verbeter je duurzame score: doe de quickscan! 

Hoe scoort jouw bedrijf op afval? Welk cijfer krijgt het voor circulariteit? Doe de quickscan en laat je grondstoffenstroom grondig analyseren!  

PHI Factory is een adviesbureau dat bedrijven helpt om hun duurzame en circulaire ambities te realiseren. Experts nemen je mee in een laagdrempelig en efficiënt vierstappenprogramma en geven je inzicht in hoe je je bedrijf afvalvrij kan maken. Na afronding van het programma heb je de eerste stappen gezet richting een circulaire bedrijfsvoering. En je levert natuurlijk een waardevolle bijdrage aan de Duurzaamste Kilometer van Nederland! 

Voor € 500,- krijg je inzicht in hoe circulair je bedrijf is en hoe je dit nog kan verbeteren. Aanmelden kan via Remco Tacken. 

Wil je aanhaken bij dit project?

Bekijk ook dit
project:

Duurzaam vraagstuk binnen je bedrijf? Laat studenten het onderzoeken! 

Ben jij benieuwd hoe schoon de lucht binnen jouw bedrijf eigenlijk is? Of wil je weten wat jouw bedrijf kan doen om groener te worden? Breng je case in en wie weet gaan studenten van het Centre for Sustainability met jouw vraag aan de slag in hun masteronderzoek! 

meld je aan voor
dit evenement:

25 September:

Het Global Goals Clubhuis

Op 25 september verandert The Field voor een dag in het clubhuis van de Global Goals. Iedereen is welkom voor een groot aantal activiteiten rondom de SDG’s en een gesprek over de duurzame toekomst van Leiden.

volg dzmknl op
social media:

Volg ons & praat mee

@dzkmnl

#dzkmnl