fbpx

Deel dit project

Verbeter je duurzame score: doe de quickscan! 

VERBETER JE DUURZAME SCORE: DOE DE CO2 QUICKSCAN!

Hoe scoort jouw bedrijf op het gebied van circulariteit? Doe de CO2 quickscan en zie aan welke knoppen jij kunt draaien voor een circulaire bedrijfsvoering.

PHI Factory is een adviesbureau dat bedrijven helpt om hun duurzame en circulaire ambities te realiseren. Experts nemen je mee in een laagdrempelig en efficiënte aanpak en geven je inzicht in hoe je je bedrijf afvalvrij kan maken. Na afronding van het programma heb je de eerste stappen gezet richting een circulaire bedrijfsvoering. En je levert natuurlijk een waardevolle bijdrage aan de Duurzaamste Kilometer van Nederland!

Voor € 699,- krijg je inzicht in hoe circulair je bedrijf is en hoe je dit nog kan verbeteren. Aanmelden kan via Remco Tacken. 

Wil je aanhaken bij dit project?

Bekijk ook dit
project:

Een onderzoek naar het effect van groen op de mentale gezondheid

Uit de resultaten blijkt dat het effect van een groen gebied op het mentale welzijn van een student, het meest beïnvloed wordt door de mogelijkheid om hobby’s en activiteiten te kunnen ondernemen en de algehele prettige sfeer in het groene gebied. Daarnaast is gebleken dat bepaalde faciliteiten dit kunnen verbeteren.

meld je aan voor
dit evenement:

23 June:

Community borrel op The Field

Kom jij ook naar onze community borrel op The Field? Meld je dan snel aan!

volg dzmknl op
social media:

Volg ons & praat mee

@dzkmnl

#dzkmnl